Товариство Червоного Хреста Шевченківського району

Головна » 2013 » Травень » 7 » 8 травня-Всесвітній день Товариства Червоного Хреста
14:16
8 травня-Всесвітній день Товариства Червоного Хреста



           Товариство Червоного Хреста України є невід’ємною складовою міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, - найбільшої гуманітарної організації в світі, яка нині нараховує понад 97 мільйонів волонтерів і на практиці втілює одвічні істини людського співіснування уособлені у милосерді, гуманізмі, допомозі одне одному за будь-яких обставин. А це означає, що співробітники та волонтери Червоного Хреста завжди поруч, готові прийти на допомогу в найгарячіших точках планети: в епіцентрах стихійних, техногенних та гуманітарних лих та катастроф, військових дій та протистоянь, політичних та соціальних струсів та сутичок. Ваш внесок в діяльність Товариства Червоного Хреста району має велику силу та наслідки.

             Відзначення Міжнародного Дня Червоного Хреста та Червоного Півмісяця це не просто данина добрій традиції, а передусім нагадування суспільству про потребу милосердя, турботу про знедолених, наших з вами співвітчизників – рідних та близьких, знайомих і незнайомих, сусідів або мешканців рідного села чи міста.

                Дуже цінуємо, що віддаєте чуйність своїх сердець нашій благородній справі.

               Завдяки Вам і вашим членським внескам стільки років Товариство продовжує допомагати знедоленим, згуртовувати членів на благородні справи милосердя, доброти, співчуття та любові.

Завжди пам'ятаємо про Вашу підтримку!

Щиро дякуємо, що Ви в нас є і що нам допомагаєте!!!







Голова
Товариства Червоного Хреста 
Бабушкінського Району                                                                                                                                    Рогова 
                                                                                                           Людмила Дмитрівна
Переглядів: 743 | Додав: Mango | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]