Товариство Червоного Хреста Шевченківського району

Головна » 2015 » Лютий » 15 » Звернення
15:44
Звернення

 

  Товариство Червоного Хреста України - всесвітнє добровільне громадське гуманітарне товариство. Його волонтери та співробітники завжди там, де необхідна допомога та підтримка у скрутних становищах.

     Саме зараз, коли тисячі біженців з окупованих територій Донецької та Луганської областей або зони АТО залишилися без крова над головою та звертаються за вирішенням своїх життєвих проблем до Червоного Хреста за місцем свого фактичного проживання. А так як головна місія Червоного Хреста – захист життя людини, медико-соціальна допомога незахищеним верствам населення, то виникає питання – де взяти кошти на ці добрі справи?

      Всі ці напрямки здійснюються виключно за допомогою тих, хто підтримує гуманну діяльність Червоного Хреста України, бо Товариство не є урядовою організацією та для того, щоб виконувати свої завдання, залежить від допомоги небайдужих людей.

     Основне джерело фінансування – це членські внески та пожертвування, які дають підприємці, спонсори, благодійні організації та звичайні люди з добрим серцем. Що стосується марки, то її вартість в 5 або 10 гривень до скарбнички Товариства Червоного Хреста, не є такими великими грошима, щоб зробити благодійний внесок на допомогу нужденним.

     Відмітим, що кожне фінансове надходження обов’язково контролюється Товариством Червоного Хреста України. Лише за останній рік воно надало допомогу більш ніж п’яти мільйонам українцям. Тож, звертаємось до всіх небайдужих з щирим проханням - допоможіть врятувати життя чи здоров’я людей через надання фінансової підтримки в сумі декілька сот гривень для допомоги нужденним.

Ви можете перерахувати кошти

Товариству Червоного Хреста Бабушкінського району м.Дніпропетровська

На розрахунковий рахунок:

26008139920001 КБ Приватбанк м.Дніпропетровськ

МФО 305299 ОКПО 26004099

Щиро дякуємо!

Вдячні Вам за виявлену довіру та співчуття!

Переглядів: 464 | Додав: Mango | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]